Stiri de ultima ora

BREAKING NEWS! Dragusin ar putea pleca liber de contract de la Juventus! Oferta primita de la un GIGANT din Bundesliga |

BREAKING NEWS! Dragusin ar putea pleca liber de contract de la Juventus! Oferta primita de la un GIGANT din Bundesliga |
Sport
Evolutiile din acest sezon ale fundasului roman au fost apreciate in Italia, mai ales cea din meciul de cupa cu Genoa, iar in presa din peninsula s-a vorbit chiar despre prelungirea contractului care expira in vara acestui an.

Se pare insa ca fotbalistul de 18 ani este aproape de a parasi campioana Italiei in aceasta perioada.

Mai mult decat atat, ultimele informatii din presa italiana spun ca, desi cele doua parti ar fi ajuns la un acord verbal referitor la prelungirea contractului, a aparut un interes de ultima ora de la RB Leipzig.

???? Offre importante de Leipzig à l entourage de Radu Dragusin. Fabio Paratici devra battre la concurrence et le convaincre de prolonger avec les bianconeri !

Sky Sports, preluat de cei de la Serie A News, anunta ca germanii vor sa il convinga pe internationalul roman de tineret sa mearga la Leipzig din postura de jucator liber de contract, oferindu-i un salariu mai mare decat cel pe care il are la Juventus.
sport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus