Stiri de ultima ora

BREAKING NEWS | Cum ar putea arata primul 11 al celor de la FCSB dupa ce intelegerea cu Astra a PICAT! Adi Petre nu prinde echipa nici macar acum! |

BREAKING NEWS | Cum ar putea arata primul  11  al celor de la FCSB dupa ce intelegerea cu Astra a PICAT! Adi Petre nu prinde echipa nici macar acum! |
Sport
Singurii jucatori care ar putea ajunge la FCSB in ultimul moment sunt Goran Karanovic (32 de ani, atacant) si David Caiado (33 de ani, mijlocas), pe care FC Hermannstadt i-ar fi cedat sub forma de imprumut pana la finalul acestui an. 

Fotbalistii sunt in drum spre Bucuresti pentru a negocia ultimele detalii. FCSB mai are dreptul pana joi, la ora 15:00, sa legitimeze jucatori care sa o poata ajuta in duelul cu Slovan Liberec.

Daca acestia vor fi legitimati, primul 11 al "ros-albastrilor" pentru partida din turul 3 preliminar al Europa League ar putea arata astfel: 

Straton - Pantea, Cana, Soiledis, Pantiru - Perianu, Tanase, Simion - Man, Karanovic, Caiado.

Pana la startul partidei cu Slovan Liberec, . "Ros-albastrii" spera sa mai recupereze o parte dintre jucatorii depistati pozitiv saptamana trecuta. 
sport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus