Stiri de ultima ora

BREAKING NEWS | Cristi Săpunaru s-a retras de la echipa naţională. Scrisoarea emoţionantă a fundaşului: ”A venit timpul să las locul celor tineri”

BREAKING NEWS | Cristi Săpunaru s-a retras de la echipa naţională. Scrisoarea emoţionantă a fundaşului: ”A venit timpul să las locul celor tineri”
Sport
Fostul fundaş de la Rapid şi FC Porto a lăsat şi o scrisoare de ”adio” pentru fanii echipei naţionale, publicată pe site-ul oficial al FRF:”Bună ziua,Încep prin a spune MULŢUMESC!A fost cea mai mare mândrie a mea să îmi pot reprezenta ţara şi, în ultima perioadă, să port pe braţ banderola de căpitan al Echipei Naţionale, purtată de mari fotbalişti ai României şi de oameni care acum sunt un model de urmat în viaţă!Mulţumesc tuturor celor care s-au aflat la conducerea Naţionalei şi la conducerea Federaţiei Române de Fotbal!Celor care au avut încredere în mine, celor care m-au criticat, pentru că m-au făcut mai ambiţios şi mai bun.Tuturor celor care au fost alături de Echipa Naţională şi nu au încetat să ne încurajeze, indiferent de echipele pe care le susţineau.Tuturor colegilor cu care am împărţit vestiarul şi cu care am reuşit să participăm la două Campionate Europene.Am avut o carieră la care mulţi visează şi sunt mândru de ce am realizat. Dar a venit timpul să mă retrag de la Echipa Naţională a României şi să las locul celor tineri şi dornici de performanţă!Vă mulţumesc şi sper din tot sufletul ca Echipa Naţională să se califice la Campionatul European din 2020!Hai România!”, a scris fostul rapidist.

36 de selecţii a bifat Săpunaru la prima reprezentativă a echipei naţionale, pentru care a debutat în 2008, sub comanda lui Victor Piţurcă. FC Naţional, Rapid, FC Porto, Real Zaragoza, Elche, Pandurii Târgu-Jiu, Astra şi Kayserispor sunt echipele pe la care a trecut Săpunaru în cariera sa. În prezent, fundaşul român a semnat cu turcii de la Denizlispor până la finalul acestui sezon.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus