Stiri de ultima ora

Bourceanu, Pintilii, Tănase şi Tătăruşanu OK, Szukala KO! Reghe are motive de îngrijorare după partidele din preliminarii

Bourceanu, Pintilii, Tănase şi Tătăruşanu OK, Szukala KO! Reghe are motive de îngrijorare după partidele din preliminarii
Sport
Polonia a ieşit din cursa pentru calificarea la barajul pentru CM 2014, naţionala lui Lewandowski şi Szukala aflându-se abia pe locul patru, în grupa condusă de Anglia.

Meciul de aseară, 1-1 contra Muntenegrului, a reprezentat prima selecţie pentru fundaşul Stelei la naţională într-un meci oficial (el a debutat luna trecută, într-un amical, pentru formaţia condusă de Waldemar Fornalik.

Dacă Tătăruşanu, Bourceanu, Pintilii sau Tănase au fost ireproşabili contra Ungariei, Lukasz Szukala nu a avut o evoluţie prea reuşită, presa de la Varşovia criticând prestaţia sa. Jurnaliştii consideră că fundaşul roş-albaştrilor a greşit la golul oaspeţilor şi au etichetat jocul său drept unul "ezitant".

"Cheia meciului a fost reprezentată de neacordarea penalty-ului la Sobota. Arbitrul a decis aşa, iar noi ne-am văzut imediat conduşi, în loc să avem noi avantaj", a spus Szukala pentru sportowefakty.pl, admiţând totodată că a comis greşeli: "Am pierdut victoria din cauza unui gol stupid. Am greşit în apărare şi asta ne-a costat. Muntenegru s-a apărat apoi foarte organizat şi ne-a fost greu să întoarcem rezultatul".

Szukala a fost integralist şi a primit un cartonaş galben.

Evoluţia polonezului are darul de a-l îngrijora pe Laurenţiu Reghecampf. În condiţiile plecării lui Chiricheş, Szukala rămânea stâlpul defensivei Stelei, însă polonezul nu pare a fi în cea mai bună formă. De altfel, mulţi erau de părere că el şi actualul stoper al lui Spurs evoluează atât de bine pentru că se completează perfect.

Vezi mai jos golurile din partida Polonia - Muntenegru 1-1. Golul reuşit de Lewandowski este unul dintre cele mai frumoase înscrise aseară, în preliminarii
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus