Stiri de ultima ora

Bomba Ligii 1! Dinamo transferă de la Manchester City | Romania Libera

Bomba Ligii 1! Dinamo transferă de la Manchester City | Romania Libera
Sport
Manchester City și Dinamo București au ajuns la un acord pentru transferul definitiv al mijlocașului spaniol Aleix Garcia Serrano la formația din Ștefan cel Mare.

Actualizat: 06.10.2020 - 01:52

În ultima zi de mercato, Dinamo a dat o adevărată lovitură, cel puțin de imagine, pe piața transferurilor. „Câinii” au anunțat că s-au înțeles cu șeicii de la Manchester City pentru transferul mijlocașului spaniol Aleix Garcia Serrano.

Transferat de la Villarreal CF la Manchester City în vara anului 2015, Aleix Garcia Serrano a evoluat în carieră pentru Manchester City U23, Manchester City și apoi, sub formă de împrumut, pentru Girona (Spania) și Mouscron (Belgia).

În sezonul trecut, jucătorul în vârstă de 23 de ani a adunat 23 de meciuri și 5 goluri pentru Mouscron în prima ligă a campionatului din Belgia. 

În perioada 1 august 2017-30 iunie 2019, Aleix Garcia Serrano a fost împrumutat la Girona și a adunat 51 de meciuri și 3 goluri în La Liga, în două sezoane competiționale. Noul mijlocaș este originar din zonă, fiind născut pe 28 iunie 1997, la Ulldecona, în Catalonia.

Aleix Garcia Serrano a prins însă sporadic echipa la City. Guardiola l-a folosit în doar 9 partide: 4 în Premier League, 3 în Cupa Angliei și 2 în Cupa Ligii. A reușit totuși să marcheze un gol pentru "cetățeni" în Cupa Ligii, într-o victorie cu Swansea, scor 2-1, pe 21 septembrie 2016.

Jucătorul originar din Catalonia are în palmares și o selecție la echipa de tineret a Spaniei.
RomaniaLibera.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus