Stiri de ultima ora

Bogdan Andone a anunţat patru transferuri la FCSB! Antrenorul a pus piciorul în prag: "Am vorbit cu patronul Becali"

Bogdan Andone a anunţat patru transferuri la FCSB! Antrenorul a pus piciorul în prag: "Am vorbit cu patronul Becali"
Sport
Bogdan Andone speră ca jucătorii să răspundă pozitiv la sistemul 4-3-3: "E primul meci oficial al sezonului, e un meci important. Chiar dacă joci în Europa sau în campionat, începutul e foarte important. Băieţii s-au pregătit foarte bine şi sper să facem un meci bun. Trebuie să ne găsim ritmul de joc. Ei sunt la jumătatea campionatului, au terminat turul. Au deja ritm de joc. Pentru noi va fi primul meci în noul sistem (n.r 4-3-3). Băieţii de la U21 au revenit lângă noi, au un moral foarte bun şi cu siguranţă vor juca mâine. Sunt nişte băieţi inteligenţi, cu calitate, care pot să facă diferenţa. Ştiu despre sistem, pentru că Florinel Coman, Nedelcu au jucat în acest sistem la Viitorul . Nu vor fi probleme", a declarat Bogdan Andone, la conferinţa de presă premergătoare partidei tur cu Milsami Orhei din turul I preliminar al Ligii Europa.

FCSB va juca la Giurgiu şi Piteşti în perioada următoare, lucru care convine nimănui: "E o problemă delicată pentru noi. Era ideal să jucăm meciurile pe Naţional Arena. Asta e, trebuie să ne adaptăm", a spus Andone.

FCSB va transfera 4 jucători

Antrenorul Bogdan Andone a spus că mai are nevoie de jucători: "Mai avem nevoie atât numeric, cât şi valoric. Avem nevoie de fundaş stânga, e o prioritate pentru noi în acest moment. Sper ca în cel mai scurt timp să luăm jucătorii de care avem nevoie. Am vorbit cu patronul. Nu pot să spun 100% că va veni un fundaş stânga. Vor mai veni trei-patru jucători. 100% sigur nu pot să fiu. Din discuţiile pe care le-am avut cu el, am primit asigurări că vor veni jucători. Florin Ştefan este o opţiune. La fel şi De Nooijer. Sunt doi jucători buni, doi jucători ofensivi. Acum, indiferent care dintre ei va fi, important este să vină cât mai repede. Avem nevoie de încă un atacant, pentru că în momentul ăsta ne bazăm doar pe Hora. Avem nevoie de minim un inter, ca să nu spun doi. Astea sunt poziţiile pe care avem nevoie", a declarat tehnicianul vicecampioanei.

În această vară, FCSB a renunţat la Filipe Teixiera, Raul Rusescu, Adrian Stoian, Florentin Matei şi Romario Benzar.

FCSB şi Milsami Orhei se înfruntă joi, de la ora 21:30, în prima manşă din turul I preliminar al Ligii Europa. Partida va avea loc la Giurgiu, iar returul se va disputa peste o săptămână, în Republica Moldova.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus