Stiri de ultima ora

Becali s-a umplut de bani: A explicat ce sumă va încasa pentru câştigarea Cupei României

Becali s-a umplut de bani: A explicat ce sumă va încasa pentru câştigarea Cupei României
Sport
Formaţia patronată de latifundiarul din Pipera a cucerit primul trofeu după patru ani. Precedentul fusese luat, în 2016, Cupa Ligii, în mandatul lui Laurenţiu Reghecampf.

FCSB a avut un sezon dezastruos în Liga I, ieşind repede din lupta pentru titlu. Nici măcar de locul 2 nu s-a mai apropiat, iar acum se află pe penultima poziţie în play-off!

Ceea ce salvează, totuşi, această stagiune dezolantă, e câştigarea Cupei României. Această performanţă va aduce şi o sumă importantă în conturile clubului, după cum a povestit Gigi Becali la Digi Sport. Din păcate pentru jucători, din bonusul primit, finanţatorul nu le va oferi nicio primă pentru triumful din competiţia KO.

Ce a spus Gigi Becali?

*Eu sunt bucuros, am câştigat cupa, iau 400.000 de euro. Nu-i mare lucru victoria, bucuria reprezintă aia 300-400.000 euro. Avem şi de la sponsor vreo 100.000, în total luăm vreo 400.000. La mine, la buzunar.

*N-au vreo primă jucătorii pentru câştigarea cupei, nici pentru campionat. Eu sunt Gigi Becali, nu dau bani decât atunci când câştig bani. Ăştia 400.000 de euro reprezintă cheltuielile mele.

de euro încasează FCSB pentru câştigarea Cupei României: 300.000 de euro de la Federaţia şi 100.000 de la sponsori.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus