Stiri de ultima ora

Becali, încântat: FCSB merge în optimile Cupei României fără să joace! Ce au păţit adversarii

Becali, încântat: FCSB merge în optimile Cupei României fără să joace! Ce au păţit adversarii
Sport
De când patronul ei a ieşit din viaţa publică, formaţia bucureşteană trăieşte un sezon excelent: e lider în Liga I şi tocmai a aflat că a avansat în următoarea fază a competiţiei KO după un rezultat decis la masa verde.

FCSB e deţinătoarea Cupei României, după finala câştigată în sezonul trecut, 1-0 cu Sepsi. Şi formaţia bucureşteană tocmai a mai făcut un pas spre apărarea trofeului luat în stagiunea precedentă.

Asta pentru că Federaţia Română de Fotbal (FRF) a anunţat că partida Gloria Buzău - FCSB din 16-imile cupei nu se va mai disputa, fiind câştigată cu 3-0 de bucureşteni la masa vedere. Motivul? Focarul care s-a format la gruparea din Buzău şi care a făcut imposibilă disputarea întâlnirii. Spre deosebire de meciurile din campionat, partidele din cupă nu se pot reprograma, potrivit regulamentului stabilit la începutul sezonului.

Ce a anunţat Federaţia Română de Fotbal?

*Partida de la Buzău nu se va mai desfăşură, după ce clubul Gloria Buzău a informat FRF că nu va putea evolua din cauza cazurilor de COVID-19.

Vineri seara, SCM Gloria Buzău a informat Federaţia Română de Fotbal că se află în incapacitatea de a evolua în şaisprezecimile de finală ale Cupei României. Formaţia din Buzău ar fi trebuit să întâlnească pe FCSB luni seara, dar a anunţat că nu va putea evolua din cauza cazurilor de COVID-19.

*Cazul va fi înaintat Comisiei de Disciplină a FRF care va lua o decizie în ceea ce priveşte această partidă.

Ce a anunţat clubul Gloria Buzău?

*Sport Club Municipal Gloria Buzău doreşte să informeze suporterii echipei de fotbal că partida din cadrul 16-imilor Cupei României, dintre SCM Gloria Buzău şi SC Fotbal Club FCSB SA, programată să se dispute luni, 30 noiembrie 2020, cu începere de la ora 20:45, nu se mai desfăşoară.

*Din nefericire, în urma efectuării testelor pentru SARS-CoV-2, a reieşit că trei dintre membrii staff-ului tehnic şi zece sportivi ai secţiei fotbal a clubului buzoian au fost depistaţi pozitiv, iar testul unui sportiv a fost neconcludent.

*Imediat a fost instituit protocolul pentru astfel de cazuri. Situaţia celor paisprezece a fost comunicată atât Direcţiei de Sănătate Publică Buzău, cât şi Federaţiei Române de Fotbal.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus