Stiri de ultima ora

Becali, furibund după eşecul de la Craiova: "Debandadă!" Cum a comentat gafa lui Vlad

Becali, furibund după eşecul de la Craiova: Debandadă! Cum a comentat gafa lui Vlad
Sport
La scurt timp după înfrângerea din meciul cu Universitatea Craiova, scor 0-2, din playoff-ul Ligii 1 la fotbal, latifundiarul din Pipera a intrat în direct, la Digisport, şi şi-a vărsat năduful pe  trei dintre jucători, Florin Tănase, Valentin Creţu şi portarul Andrei Vlad. Becali a mai spus  că FCSB a controlat prima repriză a partidei din Bănie şi crede că jocul echipei sale a fost afectat de indisponibilităţi. 

"Echipa e decimată. Accidentaţi mulţi, Olaru şi Coman, jucători de bază. Noi, în prima repriză, controlam meciul. Cicâldău a avut o execuţie pe care n-ai cum s-o parezi. În repriza a doua, aveam un om în plus, era normal să câştigăm.

Tănase a luat puţin în glumă jocul, s-a întâmplat ce s-a întâmplat, a pierdut mingea, am luat golul pe care Vlad nu trebuia să-l ia niciodată, probabil a vrut să facă acrobaţie, să fie acrobat, că a fost prea lăudat. N-am văzut niciun portar să greşească aşa.

Joi seara, condusă cu 1-0, dar cu un om în plus pe teren, Andrei Vlad şi-a îngropat coechipierii în minutul 63, când a scăpat în poartă un şut slab, cu latul, din afara careului, al lui Nistor. Valentin Creţu nu a jucat împotriva oltenllor, el fiind suspendat pentru primirea unui cartonş roşu, etapa trecută, după terminarea meciului cu Sepsi, pentru proteste la adresa arbitrajului. 
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus