Stiri de ultima ora

Baschet: NBA - Golden State Warriors a sărbătorit titlul pe stradă

Baschet: NBA - Golden State Warriors a sărbătorit titlul pe stradă
Sport
Golden State Warriors a sărbătorit, joi, pe străzile din Oakland (California), al cincilea titlu de campioană a ligii profesioniste nord-americane de baschet (NBA) din istorie, cucerit în fața formației Cleveland Cavaliers, informează AFP.

Conform tradiției, Warriors a participat la o defilare pe străzile din oraș, în fața a câteva sute de mii de suporteri îmbrăcați în galben și albatru, culorile echipei.

Vedetele lui Golden State, Stephen Curry și Kevin Durant, au purtat în brațe trofeul "Larry O Brien" care recompensează campionii NBA, urcându-se apoi, cu toată echipa, la bordul unui autobuz descoperit pentru o defilare prin centrul orașului.

Componenții echipei au urcat apoi pe o scenă amplasată în apropiere de Centrul Congreselor, cu vedere spre golful San Francisco. Conducătorii, antrenorii și jucătorii s-au adresat mulțimii de suporteri, dar oratorul cel mai așteptat a fost Draymond Green, un obișnuit al declarațiilor spumoase.

Îmbrăcat, ca și ceilalți coechipieri, cu un tricou pe care era inscripționat cuvântul "Quickie" (ultra-rapid), care a reluat logo-ul din sala lui Cavaliers pentru a reaminti scorul fără drept de apel din finala 2017 (4-1), Green a profitat de ocazie pentru a-și regla încă o dată conturile cu LeBron James.

Superstarul lui Cleveland a luat-o peste picior pe Golden State, afirmând că a construit, odată cu aducerea lui Kevin Durant în vara trecută, un "super-team".

"Super-team da, super-team", a comentat Green la adresa lui James.

Golden State Warriors și Cleveland Cavaliers , o premieră în istoria NBA. Golden State a câștigat titlul în 2015, dar Cleveland s-a impus în anul următor, adjudecându-și primul titlu din istorie.
www.agerpres.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus