Stiri de ultima ora

Băgaţi sub apă » Înfrîngere ruşinoasă pentru România la Mondialul de polo: 4-7 cu Kazahstan

Băgaţi sub apă » Înfrîngere ruşinoasă pentru România la Mondialul de polo: 4-7 cu Kazahstan
Sport
Alex Matei şi Tiberiu Negrean (căşti albe) au marcat fiecare cîte un gol în faţa Kazahstanului

România a suferit ieri, la Barcelona, una dintre cele mai ruşinoase înfrîngeri de la Mondiale. "Tricolorii" au pierdut cu Kazahstan şi vor juca, probabil, pentru locurile 13-16

Înfrîngerea contra Italiei, meciul de debut la Mondialul de la Barcelona, 4-10, a fost una aşteptată. În faţa campioanei lumii şi vicecampioanei olimpice nu puteam avea prea mari pretenţii. Ieri însă, România pornea drept mare favorită în faţa Kazahstanului, o echipă care ridică tot mai mult capul în apă, după naturalizările masive făcute dinspre Rusia.

Kazacii pierduseră greu primul meci, 8-9 cu Germania, şi arătaseră de ce sînt în stare. Românii nu au ţinut însă cont de semnalul de alarmă. Deşi s-au apărat bine, în atac am jucat dezastruos. Nu am fructificat mai deloc situaţiile de superioritate şi nu am avut curajul de a arunca la poartă. Kazahstan a condus permanent, cu 1-0 după primul sfert şi cu 3-2 la pauză. Cînd România a egalat la 3, toată lumea prezentă în Piscines Bernat Picornell din Barcelona credea că lucrurile vor reveni la normal. Nu a fost aşa, Kazahstan a punctat de patru ori consecutiv şi şi-a asigurat practic victoria, înainte de ultimul "sfert".

S-a terminat 7-4, românii părînd resemnaţi şi incapabili să mai lupte pentru revenire. Ultimul meci cu Germania, de mîine, va stabili ierarhia finală în grupa D, dar cel mai probabil "tricolorii" vor termina ultimii în grupă, ceea ce îi va trimite să joace doar pentru locurile 13-16! Obiectivul declarat al echipei pregătite de Vlad Hagiu, la Barcelona, era clasarea pe unul din primele opt locuri.

"Naţionala" de polo a fost singura echipă din România prezentă la JO de la Londra, acolo unde a ocupat locul 9.

Articole pe aceeași temă:

Naţionala României de polo a pierdut în primul meci de la CM de la Barcelona, 4-10 cu Italia

 

Secetă în bazin » FR Nataţie nu se aşteaptă la nici o medalie la Mondialele de la Barcelona 2013
gsp.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus