Stiri de ultima ora

Autogol federal: Cum au fost aruncaţi foştii mari jucători ai naţionalei la tribuna a doua

Autogol federal: Cum au fost aruncaţi foştii mari jucători ai naţionalei la tribuna a doua
Sport
Cu ocazia primului meci din cadrul Euro 2020, găzduit de „Arena Naţională“, FRF a „reuşit“ să creeze un subiect controversat, aducând politicienii în tribuna VIP-urilor, în timp ce fostele glorii ale fotbalului românesc au stat la tribuna a II-a.

Euro 2020 se joacă şi la Bucureşti, fără naţionala României. Iar dacă fotbalistic, n-am fost în stare să ajungem la turneul final, de acum încolo am găsit un prilej de a ne implica în această competiţie: printr-un scandal!

Practic, se repetă povestea din decembrie 2019, când Bucureştiul a găzduit tragerea la sorţi pentru faza grupelor Euro 2020. Atunci, foşti mari jucători ai naţionalei, în frunte cu Hagi şi Popescu, au lipsit de la evenimentul desfăşurat la „Romexpo“, nefiind printre invitaţii federaţiei. La vremea respectivă, s-a iscat un scandal de proporţii, în urmă căruia FRF şi-a cerut scuze pentru această scăpare. Doar că, după ce se vede acum, oamenii de la „Casa Fotbalului“ n-au învăţat nimic din acea întâmplare. Iar cu ocazia primului meci din cadrul Euro 2020, găzduit de „Arena Naţională“, FRF a „reuşit“ să-şi dea un autogol. 

Aruncă pisica în curtea UEFA

La o zi după meciul Austria - Macedonia de Nord (3-1), gsp.ro a furnizat imagini în care se vede cum politicieni precum Ludovic Orban, Nicuşor Dan sau Dan Barna stau în sectorul VIP al „Arenei Naţionale“, în timp ce foşti jucători ai naţionalei, Hagi, Popescu şi Dorinel Munteanu urmăresc meciul de la tribuna a II-a, răspândiţi printre oamenii de rând.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus