Stiri de ultima ora

Australia „fierbe“: Se înmulţesc cazurile de COVID-19 în rândul jucătorilor. A apărut ultimul bilanţ

Australia „fierbe“: Se înmulţesc cazurile de COVID-19 în rândul jucătorilor. A apărut ultimul bilanţ
Sport
Treptat, tot mai mulţi australieni ajung la concluzia că organizarea primului Grand Slam al anului la Melbourne, conform tradiţiei, a fost o greşeală în acest an. Una care se dovedeşte a fi tot mai costisitoare!

se înmulţesc cazurile depistate în rândul celor sosiţi în Australia pentru primul turneu major din acest sezon. 

Totuşi, există şi semnale de alarmă, după apariţia ultimelor cazuri. Dacă unul a fost legat de un jucător, care oricum era în izolare totală, deoarece a ajuns la Melbourne la bordul unui avion în care cineva a fost testat pozitiv după aterizare, în schimb, celelalte două cazuri au venit în urma testărilor făcute, periodic, printre cei care se află în izolare parţială. Vorbim despre acel grup care, zilnic, poate ieşi din camera de hotel, timp de cinci ore, pentru antrenament şi pentru a mânca în restaurantul din cadrul complexului „Melbourne Park“. Ceea ce înseamnă că jucătorul care tocmai a fost testat pozitiv, plus persoana din anturajul său, au intrat în contact şi cu alţii. 

Totuşi, australienii au încercat să calmeze situaţia, spunând că, deocamdată, fac investigaţii suplimentare, pentru a stabili dacă aceste trei teste pozitive au relevat eliminarea virusului dintr-o infecţie anterioară sau dacă au arătat o îmbolnăvire survenită după sosirea în Australia.

„Până vom avea un răspuns în această privinţă, jucătorul care era în izolare parţială şi omul din anturajul său au fost plasaţi într-o carantină totală, fără dreptul de a mai ieşi din camere pentru antrenamente. Dacă se va dovedi că boala lor e una activă, atunci ei vor fi duşi în hotelul în care se află cei plasaţi în carantină totală“, a spus Lisa Neville, care se ocupă de Situaţii de Urgenţă în statul Victoria.

luni de carantină totală au îndurat, în 2020, australienii care trăiesc în statul Victoria.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus