Stiri de ultima ora

Atletico Madrid - Chelsea, în optimile de finală Champions League. Unde poți vedea LIVE meciul de pe Arena Națională |

Atletico Madrid - Chelsea, în optimile de finală Champions League. Unde poți vedea LIVE meciul de pe Arena Națională |
Sport
Acasa › Ştiri › Sport › Atletico Madrid - Chelsea, în optimile de finală Champions League. Unde poți vedea LIVE meciul de pe Arena Națională

Atletico Madrid - Chelsea, în optimile de finală Champions League. Unde poți vedea LIVE meciul de pe Arena Națională

Atletico Madrid   - Chelsea este unul dintre cele mai puternice dueluri din optimile UEFA Champions League . Partida se joacă la București, pe Arena Națională. În mod obișnuit, partida ar fi trebuit să se dispute la Madrid, dar din cauza restricțiilor impuse de autoritățile iberice pentru cetățenii din Marea Britanie, locația a fost schimbată. 

România a acceptat să găzduiască partida dintre Atletico Madrid și Chelsea . Din nefericire pentru suporterii români, aceștia nu vor putea urmări partida de pe stadion, nici măcar în baza unui regulament adaptat COVID-19, cu o prezență redusă. Partida dintre madrileni și englezi se va disputa cu porțile închise. Meciul va fi transmis TV, de mai multe posturi de sport. 

Atletico Madrid - Chelsea , partidă găzduită la București, disponibilă doar pe TV

În confruntarea de la București, de la echipa „gazdă" vor lipsi 5 jucători: Carrasco, Gimenez, Herrera, Trippier și Vrsaljko. De partea celaltă, Thiago Silva este indisponibil. 

La casele de pariuri, Chelsea este favorită, cu o cotă de 2.70 de victorie. Atletico Madrid are o cotă de 3.05, iar cota în cazul unui egal este tot în jur de 3.00.
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus