Stiri de ultima ora

Adevăratul motiv pentru care Cristiano Bergodi a plecat de la Craiova

A surprins pe multă lume după ce . Cristiano Bergodi a părăsit-o pe Craiova, iar speculații au fost destule după această decizie. Adevăratul motiv al despărțirii a fost aflat până la urmă.

O înfrângere surprinzătoare nu este totuși motiv pentru o demisie de la o echipă cu care ai avut șapte victorii consecutive în startul noului sezon din Liga 1. Și totuși acest lucru s-a întâmplat.

Tehnicianul italian a lăsat Craiova pe locul doi, dar la egalitate de puncte cu noul lider, FCSB.

Președintele grupării din Bănie, Marcel Popescu, a precizat la ProX care a fost adevăratul motiv pentru care Bergodi a ales să plece de la Craiova.

"La club nu s-a întâmplat nimic. La el în familie au fost niște lucruri pe care, fără acordul lui, nu pot să le spun. Au fost probleme care l-au măcinat în ultimul timp, Este vorba de mama lui care a avut un accident și voia să-l vadă. Nu trebuie să fim lacrimogeni sau să intrăm în sufletele oamenilor.

În etapa cu numărul 11 a Ligii 1 la fotbal, CS U Craiova se va duela în deplasare cu FC Botoșani. Pe banca formației oltene se va afla Corneliu Papură, soluția de avarie în Bănie de atâtea ori.
HotNews.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus