Stiri de ultima ora

A doua jucatoare a Romaniei dupa Simona Halep n-a mai suportat criticile: "Nu, nu ma imbrac de la second hand, ci de la H&M! Nu e scopul meu in viata sa explic cu ce ma imbrac" |

A doua jucatoare a Romaniei dupa Simona Halep n-a mai suportat criticile: Nu, nu ma imbrac de la second hand, ci de la H&M! Nu e scopul meu in viata sa explic cu ce ma imbrac |
Sport
La un an si jumatate de la intoarcerea in circuitul WTA dupa concediul de maternitate, Patricia Tig a inregistrat o ascensiune incredibila, reincepand fara clasament si ajungand pana pe locul 56 WTA. 

A doua jucatoare a Romaniei in prezent, dupa Simona Halep (2 WTA), Patricia Tig a castigat turneul WTA de la Istanbul in aceasta toamna si a reusit calificari in turul 2, respectiv turul 3 la US Open si Roland Garros. In ciuda acestor performante remarcabile, Tig nu a semnat niciun contract cu vreun sponsor tehnic, iar din acest motiv principala preocupare a unor romani a fost modul in care Patricia Tig s-a afisat din punct de vedere vestimentar in timpul turneelor jucate in ultimele luni, unii acuzand-o ca s-ar imbraca de la second hand.

"Eu am incetat de mult sa ma mai gandesc la acest lucru. Cred ca este vorba despre o chestie de orgoliu a sportivilor, pe care eu am depasit-o de ceva timp. Nu cred ca vor fi sanse sa semnez cu un sponsor prea curand, dar daca vor fi si imi vor conveni, foarte bine! Pentru mine este foarte important sa aleg ceea ce imi place si echipamentul in care ma simt bine, nu conteaza ceea ce scrie pe mine," a afirmat Patricia Tig pentru ProSport. 

Patricia Tig are in palmares un titlu WTA, adjudecat in acest an la Istanbul, dupa o finala furtunoasa cu Eugenie Bouchard, castigata 2-6, 6-1, 7-6, doua finale - anul trecut, la Bucuresti si in 2015, la Baku - si un titlu WTA 125K obtinut la Karlsruhe in Germania, in 2019. 
sport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus