Stiri de ultima ora

Video Presa străină despre votul din România

Video Presa străină despre votul din România
Politic
Presa străină, despre scrutinul din România: Este un barometru pentru alegerile parlamentare din decembrie

Presa străină scrie despre alegerile locale din România, pe care le consideră un test pentru parlamentarele din decembrie. Amânat din iunie, din cauza pandemiei, scrutinul se desfășoară acum în condiții de protecție sanitară, relatează jurnaliștii străini.

Presa străină despre votul din România

Românii își aleg primarii și consilierii locali într-un scrutin cu miză de barometru înaintea alegerilor legislative cruciale din decembrie - scrie agenția France Presse, iar relatarea corespondenților de la București e preluată de mare parte din presa franceză.

Associated Press a realizat un prim reportaj despre alegerile de astăzi din România în Deltă. Mulți alegători au luat vaporul ca să meargă la vot la Sulina, cel mai estic punct al țării - scrie Associated Press. Cum industria de pescuit e aproape la pământ, oamenii speră să-și revină prin turism.

Și agenția germană de presa DPA comentează alegerile locale din România, tot pe ideea că rezultatele scrutinului, în toată țara, dar mai ales la București, pot contura tendințele pentru votul parlamentar preconizat pentru începutul lui decembrie.
www.tvrinfo.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus