Stiri de ultima ora

Video Piedone, prezent la un nou termen în dosarul Colectiv

Video Piedone, prezent la un nou termen în dosarul Colectiv
Politic
Miercuri s-a judecat un nou termen în dosarul "Colectiv", la Curtea de Apel București. Printre inculpații chemaţi în faţa instanţei s-a numărat şi Cristian Popescu Piedone, care era primar al sectorului 4 atunci când s-a produs tragedia din Colectiv. Susţine că nu are nici o vină, chiar dacă a fost condamnat în primă instanţă. Acum, Piedone este implicat şi în controversele legate de votul din sectorul 5 al Capitalei, unde a candidat la primărie.

Piedone, prezent la un nou termen în dosarul Colectiv

La Curtea de Apel București s-a judecat al doilea termen în dosarul "Colectiv". Cristian Popescu Piedone își susține în continuare nevinovăția.

"Sunt nevinovat, oameni buni. (...) De ce am candidat? Dumnezeu mi-a ajutat cu cetățenii care mulți i-ați făcut proști. Sunt proști, dar mulți, Măria Voastră. Mulți!", a declarat Piedone.

Adrian Albu, unul dintre cei răniți în dezastrul din Colectiv, consideră că opțiunea lui Cristian Popescu Piedone de a candida și de a nu-și asuma nicio răspundere în tragedia din clubul morții este o dovadă de lașitate.

Eugen Iancu speră, la rândul său, că justiția îi va pedepsi pe cei vinovați de moartea tinerilor în incendiul care a distrus clubul.

Un nou termen în dosarul Colectiv va fi peste două săptămâni.

Pe 16 decembrie 2019, Cristian Popescu Piedone a fost condamnat la 8 ani şi 6 luni închisoare cu executare pentru abuz în serviciu în legătură cu eliberarea autorizaţiilor de funcţionare pentru clubul Colectiv.
www.tvrinfo.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus