Stiri de ultima ora

Tudose, mișcare de ultim moment. Unde a trimis premierul Corpul de Control

Tudose, mișcare de ultim moment. Unde a trimis premierul Corpul de Control
Politic
Premierul Mihai Tudose a făcut o mișcare neașteptată joi, trimițând Corpul de Control la una dintre cele mai importante companii de stat.

Vizată este Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere ( CNAIR ),  Corpul de Control fiind trimis pentru a face verificări, cu o zi înainte de data stabilită pentru prelungirea mandatului actualului director general al instituţiei, Ştefan Ioniţă, potrivit unor surse din domeniul transporturilor citate de news.ro .

Ştefan Ioniţă, şeful Direcţiei Tehnice şi Calitate a Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere ( CNAIR ), a fost numit pe 13 ianuarie 2017 în funcţia de director general provizoriu al companiei de către consiliul de administraţie, controlat de Ministerul Transporturilor, la trei zile după revocarea fostului director, Cătălin Homor.

”Controlul a fost trimis cu o zi înainte de data stabilită pentru prelungirea mandatului actualului director general. Cel mai probabil, vor fi făcute verificări generale”, au precizat sursele menționate.
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus