Stiri de ultima ora

Tăriceanu, reacţie după informaţiile privind dosarul "Delta Dunării" în care era acuzat de mită de la SOV: Clasare ultrasecretă, se poate imagina ceva mai tare de atât?

Tăriceanu, reacţie după informaţiile privind dosarul Delta Dunării în care era acuzat de mită de la SOV: Clasare ultrasecretă, se poate imagina ceva mai tare de atât?
Politic
Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, transmite că, într-o zi, cineva va trebui să răspundă pentru dosarul în care era acuzat că a luat mită un milion de euro de la Sorin Ovidiu Vîntu pentru a-l numi pe Liviu Mihaiu guvernator al Deltei şi care a fost clasat ”noaptea, ca hoţii”.

Tăriceanu, de dosarul "Delta Dunării": Clasare ultrasecretă, se poate imagina ceva mai tare de atât?

"Am inventariat nu o dată abuzurile care s-au produs în România ultimilor 15 ani, de când statul paralel a devenit mai puternic decât statul oficial; şi ele nu au fost deloc puţine. Am avut spectacolele cătuşelor, oameni legaţi şi târâţi pe treptele parchetelor cu program fix, corelat cu prime-time-ul televizunilor, în timp ce prietenii puterii erau strecuraţi discret pe uşa din dos şi aflam de audierea lor cine ştie când. Am avut dosare deschise şi ţinute aşa un deceniu şi mai bine, timp în care, evident, anchetatul era în ochii publicului un ”penal” ordinar, lipsit complet de posibilitatea de a se apăra.Am avut arestări ultra-mediatizate cu scurgeri de informaţii către presă despre fapte terifiante, pentru ca mai apoi instanţele să retrimită rechizitoriile procurorilor, pentru refacere, adică umilinţa supremă pentru un anchetator.
www.mediafax.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus