Stiri de ultima ora

Suspiciuni de fraudare a concursurilor în Primăria Timișoara. Dominic Fritz: "Ghinion că a rămas în dosar lucrarea scrisă de către echipa falsificatoare"

Suspiciuni de fraudare a concursurilor în Primăria Timișoara. Dominic Fritz: Ghinion că a rămas în dosar lucrarea scrisă de către echipa falsificatoare
Politic
Primarul municipiului Timișoara, Dominic Fritz , a anunțat miercuri, 15 septembrie, faptul că a sesizat procurorii DNA cu privire la o posibilă rețea de fraudare a concursurilor pentru posturi în primărie.

Potrivit edilului, rețeaua ar fi funcționat ani în șir cu complicitatea angajaților de la departamentul de Resurse Umane.

"În această dimineață am transmis procurorilor anticorupție o plângere penală împotriva a ceea ce suspectez că a fost o rețea de fraudare a concursurilor pentru posturi în Primărie.

Am descoperit-o cu ajutorul, indirect, al DNA care ne-a cerut o serie de documente în cazul unui fost angajat. Ne-am uitat cu atenție la documente și am găsit diferențe de caligrafie semnificative între lucrările aceleași persoane, care participase la două concursuri.
www.ziare.com

Articole similare :
comments powered by Disqus