Stiri de ultima ora

Stefan Ionita, numit director interimar la Compania de drumuri

Stefan Ionita, numit director interimar la Compania de drumuri
Politic
Stefan Ionita a fost numit director provizoriu al Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), a anuntat, Ministerul Transporturilor.

Ionita va ocupa aceasta functie pana la finalizarea procedurii de selectie a conducerii, prevazuta de Ordonanta de Guvern 109/2011.

Stefan Ionita are 38 de ani si a condus, din 2014 pana in prezent, Directia Tehnica si Calitate a CNAIR. Intre 2004 si 2014, a ocupat mai multe functii in cadrul CESTRIN (Centrul de Studii Tehnice Rutiere si Informatica).

Este absolvent al Universitatii Tehnice de Constructii Bucuresti - Facultatea de Cai Ferate, Drumuri si Poduri si a Masteratului "Masini si Sisteme de Productie" din cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti.

Fostul sef al companiei de drumuri, Catalin Homor, a fost revocat din functie din cauza ca s-au constatat deficiente de gestionare a activitatilor companiei din ultima perioada.

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc , a dispus Corpului de Control sa efectueze la Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) o verificare a existentei mijloacelor si materialelor necesare deszapezirii (utilaje speciale si starea de functionare a acestora, stocuri de material antiderapant si combustibil), a situatiei contractelor cu societati private pentru deszapezire si a modului de fundamentare a ordinului privind utilizarea nisipului la deszapezire.
www.ziare.com

Articole similare :
comments powered by Disqus