Stiri de ultima ora

Se anunta noi tradari in echipa lui Ludovic Orban. Ce ministri din Guvernul sau i-au mai ramas alaturi

Se anunta noi tradari in echipa lui Ludovic Orban. Ce ministri din Guvernul sau i-au mai ramas alaturi
Politic
Se anunta noi tradari in echipa formata in jurul lui Ludovic Orban , actualul presedinte al PNL .Surse liberale au dezvaluit pentru Ziare.com ca si alti ministri din Guvernul condus de Ludovic Orban urmeaza sa se pronunte in favoarea premierului Florin Citu , dupa ce Nelu Tataru a surprins intreg partidul prin decizia sa de a sari din barca actualului presedinte al PNL.

Cine a facut parte din Guvernul Orban si cine i-a mai ramas alaturi

Referitor la fostii ministri Ionut Stroe, Marcel Vela, Catalin Predoiu, Victor Costache lucrurile sunt mai complicate. Aceleasi surse sustin ca acestia asteapta rezultatul organizatiilor din tara pentru a-si exprima intr-un final sustinerea pentru Florin Citu. Acelasi lucru ar urma sa il faca si actualii ministri ai Guvernului Citu, Bogdan Gheorghiu si Adrian Oros, de teama unei remanieri, au explicat sursele citate."Vor mai urma tradari din echipa lui Ludovic Orban. Stiti cum e, te pui la coada invingatorului, nu a invinsului", au explicat surse liberale pentru Ziare.com

Congresul PNL va avea loc pe 25 septembrie

Congresul PNL se va desfasura in data de 25 septembrie, la Bucuresti, pe parcursul unei singure zile. Desfasurarea congresului va fi cu 5.000 de delegati, dintre care 493 sunt delegati de drept, restul sunt delegati alesi dupa norma de reprezentare, conform statutului.Presedintele comisiei de organizare a Congresului va fi Theodor Stolojan , iar din comisie vor face parte cate patru reprezentanti ai fiecarui candidat la presedintia partidului.Calendarul alegerilor interne va fi: in perioada 1 iunie - 15 iulie vor avea loc adunarile generale ale organizatiilor locale, iar in perioada 1 iulie - 10 august vor avea loc conferintele judetene de alegeri. O perioada de 45 de zile, intre data de 10 august si data Congresului - 25 septembrie, va fi pentru campania de prezentare a motiunilor si de sustinere a uneia sau alteia dintre motiuni.
www.ziare.com

Articole similare :
comments powered by Disqus