Stiri de ultima ora

Planurile PSD după ieşirea de la guvernare. Val de numiri pe ultima sută de metri

Planurile PSD după ieşirea de la guvernare. Val de numiri pe ultima sută de metri
Politic
PSD îşi caută drumul după ieşirea de la guvernare. Nu şi-au anunţat deocamdată planurile. Pe ultima sută de metri însă, înainte de votul de ieri din parlament, a fost un adevărat val de numiri în diverse posturi, lucru criticat de noua putere.

Val de numiri pe ultima sută de metri

În ultimele zile, Viorica Dăncilă a avut mai multe întâlniri la Palatul Victoria. Fosta şefă a Executivului a semnat mai multe contracte pentru diverse proiecte, dar a făcut şi mai multe numiri în posturi-cheie. La Ministerul Finanţelor, Viorica Dăncilă a pus un nou secretar general adjunct, Liliana Mincă. Trebuie văzut dacă actualul ministru Florin Cîţu va accepta ca fosta deputată PP-DD să rămână în această funcţie.

În Monitorul Oficial a apărut şi numirea lui Robert Ionuţ Dinţoi, şef la Departamentul de Luptă Antifraudă, celebrul DLAF, despre care s-a tot vorbit în ultimele săptămâni.

Avem însă şi o plecare. Daniela Pescaru a cerut să nu mai fie secretar de stat, însă aceasta rămâne director în Ministerul Finanţelor Publice. Ea ocupă acest post de mai mulţi ani.

O altă numire are legătură cu Ministerul Sănătăţii. Se pare că Sorin Pintea a dorit şi ea să îşi impună un om într-o funcţie-cheie. La Institutul Fundeni a fost numită manager Adriana Cotel. Deputatul Emanuel Ungureanu, cel care a dezvăluit această informaţie, susţine că aceasta este o apropiată a lui Darius Vâlcov.
www.tvrinfo.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus