Stiri de ultima ora

Orban, după decizia din Parlament de majorare a pensiilor: PSD a arătat că este dușmanul României

Orban, după decizia din Parlament de majorare a pensiilor: PSD a arătat că este dușmanul României
Politic
Orban, după decizia din Parlament de majorare a pensiilor: PSD a arătat că este dușmanul României

PSD a arătat că este dușmanul României, spune Ludovic Orban, după ce . Orice creștere de cheltuieli, cum sunt cele provocate de criminalii economici de la PSD, îndreaptă țara spre incapacitate de plată, mai spune premierul.

„PSD a arătat că este dușmanul României. Iresponsabilitatea PSD riscă să arunce România într-o criză economică pe care abia ce am depășit-o. Să votezi în condițiile unei contracții economice majorări de 6,7% din PIB fără existența niciunui venit suplimentar demonstrează că PSD este inamicul public numărul 1 al României și al economiei românești”, spune Ludovic Orban după ce Parlamentul a aprobat rectificarea bugetară modificată, în sensul în care a impus revenirea la majorarea pensiilor cu 40%.

Premierul a criticat și inițiativa PSD de dublare a alocațiilor copiilor.

„Este maximum pe care îl poate suporta economia României astăzi. Orice creștere de cheltuieli, așa cum sunt cele provocate de criminalii economici de la PSD, nu face altceva decât să îndrepte România spre incapacitate de plată. La ora actuală, urmare a votului din Parlament deja România suferă, deja e pusă sub semnul întrebării capacitatea de a accesa fondurile din facilitatea de recuperare și reziliență. Există oficiali europeni care au spus acest lucru. De asemenea, agențiile de rating sunt în evaluarea economiei românești. O atstfel de decizie riscă să aibă consecințe dramatice pentru Românie. Îi rog pe părinții și bunii noștri să mă creadă pe cuvânt - creșterea punctului de pensie cu 177 lei este maximum. Nu se poate mai mult”, adaugă șeful Executivului.

El i-a acuzat pe social-democrați de populism și demagogie și a precizat că va ataca modificarea rectificării bugetare la CCR.
www.tvrinfo.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus