Stiri de ultima ora

Nicusor Dan, despre bugetul pe 2021: "E un buget prin care vrem sa iesim din minciuna. Vrem sa iesim din delirul grandoman al fostei administratii"

Nicusor Dan, despre bugetul pe 2021: E un buget prin care vrem sa iesim din minciuna. Vrem sa iesim din delirul grandoman al fostei administratii
Politic
Primarul Capitalei, Nicusor Dan , spune ca va face o dezbatere publica pe bugetul pe 2021, acesta fiind un buget prin care isi doreste sa elimine risipa. Se vor taia bani de la festivaluri si evenimente in aer liber, dar si de la decoratiuni, a punctat Nicusor Dan."Va informez . E un buget prin care vrem sa iesim din minciuna, vrem sa iesim din delirul grandoman al fostei administratii, e un buget prin care vrem sa facem lucruri concrete si nu spoiala fostei administratii. E un buget prin care vrem sa stopam risipa si prin care vreau sa construim", a declarat Nicusor Dan, adaugand ca nu vor fi alocati bani pentru achizitie de noi autovehicule, campanii publicitare sau noi statui."Vreau sa repet situatia pe care am gasit-o. Datoriile curente erau de 3 miliarde de lei , echivalentul podului peste Dunare sau echivalentul metroului din Drumul Taberei. Am fost in colaps financiar, a existat riscul ca servicii esentiale sa nu poata fi furnizate, de exemplu transportul public sau incalzirea intr-un cartier", a precizat Dan, adaugand ca vor fi plafonati banii de salarii la nivelul anului 2020."Am gasit datorii neplatite, am avut discutii cu furnizori de servicii care mi-au spus ca li s-a propus de mai multe ori sa fie platite datoriile prin esalonari si ca primaria nu s-a tinut de cuvant. Si am avut discutii cu furnizori care au spus ca nu vor sa mai lucreze cu Primaria Capitalei. Procedural, am schitat impreuna cu viceprimarii schita bugetului pe care o propunem consilierilor generali, in cateva zile ei vor da forma finala a acestei schite a bugetului", a mai spus Nicusor Dan.
www.ziare.com

Articole similare :
comments powered by Disqus