Stiri de ultima ora

Momentul în care a intervenit un angajat al Camerei Deputaților pentru că Dan Barna n-a catadicsit să-și ridice singur ochelarii de pe jos (FOTO) |

Momentul în care a intervenit un angajat al Camerei Deputaților pentru că Dan Barna n-a catadicsit să-și ridice singur ochelarii de pe jos (FOTO) |
Politic
Acasa › Ştiri › Politică › Momentul în care a intervenit un angajat al Camerei Deputaților pentru că Dan Barna n-a catadicsit să-și ridice singur ochelarii de pe jos (FOTO)

Momentul în care a intervenit un angajat al Camerei Deputaților pentru că Dan Barna n-a catadicsit să-și ridice singur ochelarii de pe jos (FOTO)

Vicepremierul Dan Barna , colider USR-PLUS, a fost protagonistul unei scene care a stârnit uimire și o doză de revoltă în mediul online. Prezent, luni, în Camera Deputaților, acolo unde premierul Florin Cîțu a vorbit despre bugetul României pe acest an, Dan Barna și-a scăpat la un moment dat ochelari i pe jos. Barna n-a avut nicio pornire să-i ridice singur, așa că a fost nevoie de intervenția unui angajat al Camerei Deputaților. Toată scena a durat 33 de secunde, notează Libertatea .

Ce s-a întâmplat luni în Camera Deputaților

Premierul Florin Cîțu a fost invitat de PSD la ”Ora prim-ministrului” să vorbească despre bugetul de stat pe acest an. Teoretic, căci șeful Guvernului a găsit altă interpretare demersului: „Românii ar trebui să ştie că această invitaţie din partea PSD nu are nicio legătură cu bugetul României. Ei m-au invitat aici să vadă cât rezist la înjurăturile lor. Eu vă spun că acest prim-ministru rezistă”.

După discursul lui Florin Cîțu, , președintele PSD. Acesta a vorbit întâi despre situația minerilor din Valea Jiului, care recent au renunțat la protest după ce au primit asigurări privind plata salariilor. Ciolacu a trecut apoi la desființarea proiectului de buget propus de Guvernul Cîțu, despre care încă de duminică spusese că e „o tâmpenie” .

„Un buget de austeritate, un buget al sărăciei, un buget care nu oferă nicio perspectivă de dezvoltare a României”, a acuzat Marcel Ciolacu, în timpul ședinței din Cameră. 

Libertatea notează că, la un moment dat, cadrul s-a deschis larg și l-a surprins pe Barna.

Dan Barna a avut nevoie de ajutor să-și recupereze ochelari i de pe jos

Așezat la stânga lui Florin Cîțu, vicepremierul Dan Barna ascultă și privește concentrat către ochelari i pe care îi ține între degete. La un moment dat, încearcă să-i așeze pe aparatul pentru votul electronic, se mai joacă un pic cu ei, apoi ochelari i pică de cealaltă parte a mesei.

Barna n-a avut nicio reacție. În schimb, colega care se afla lângă el s-a întors și a făcut un semn discret. Apoi încă unul. Un angajat al Camerei Deputaților s-a apropiat, doamna îi-a explicat ce s-a întâmplat, Barna a intervenit și el atunci și a făcut semn pentru a indica unde-i sunt ochelari i.

Omul trece prin spatele vicepremierului și, după câțiva pași, ochelari i sunt din nou în fața lui Dan Barna .
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus