Stiri de ultima ora

Mircea Geoană: PSD-ul lui Dragnea nu mai este nici de stânga, nici democratic

Mircea Geoană: PSD-ul lui Dragnea nu mai este nici de stânga, nici democratic
Politic
Mircea Geoană, președintele Partidului Social Românesc, a declarat vineri că PSD, condus de Liviu Dragnea, se îndreaptă spre "irelevanță" și spre "o lungă perioadă de opoziție".

mircea geoana liviu dragnea

Întrebat într-o conferinţă de presă la Bistriţa despre relația sa actuală cu PSD, Mircea Geoană a afirmat că are "o afecțiune profundă" față de partidul pe care îl consideră prima sa iubire, însă, în opinia sa, PSD nu mai este nici de stânga, nici democratic.

În opinia președintelui PSRO, PSD se îndreaptă spre o lungă perioadă de opoziție cu Liviu Dragnea în fruntea sa.

"Dacă vor continua pe acest drum, inadaptarea la un mediu social și la așteptări de opinie publică modificate vor duce, în legea firii, la dispariție și la irelevanță. Cu Dragnea în frunte, PSD se duce rapid spre irelevenață și o lungă perioadă de opoziție la nivel național, începând cu această toamnă", a afirmat Geoană.

Mircea Geoană s-a aflat, vineri, într-o vizită în județul Bistrița-Năsăud, în încercarea de a construi filiale ale PSRO și în acest județ. Alături de acesta, la conferința de presă s-a aflat un fost viceprimar social-democrat al municipiului Bistrița, Ioan Georgiu, care ar putea candida din partea PSRO pentru funcția de primar al Bistriței.
www.rtv.net

Articole similare :
comments powered by Disqus