Stiri de ultima ora

Ministrul Sanatatii, dupa intalnirea privind inmormantarea celor cu COVID-19 : "Persoanele decedate vor fi imbracate, sicriul sigilat"

Ministrul Sanatatii, dupa intalnirea privind inmormantarea celor cu COVID-19 : Persoanele decedate vor fi imbracate, sicriul sigilat
Politic
Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu , a avut o intalnire pe tema inmormantarii persoanelor decedate de COVID-19 joi, 8 aprilie. Ministrul a explicat ca un ordin de ministru va fi semnat maine, care prevede noi reguli referitoare la inmormantari.O noutate e faptul ca preotii si pastorii vor avea acces in spital la pacientii cu COVID-19.Principalele declaratii ale ministrului:"Am avut o intalnire legata de modul in care sunt organizate intalnirile. Ordinul de ministru e in lucru in acest moment, maine va fi semnat. Va contine cateva reglementari suplimentare pe care MS le considera necesare, vorbim de masuri de protectie suplimentare. Un preot va putea merge la pacientii din ATI. Toate solicitarile cultelor vor fi incluse in noua forma a ordinului", a declarat ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu."Nu spune nicaieri intr-un ordin de ministru ca oamenii nu ar trebui sa fie imbracati", a continuat Vlad Voiculescu, adaugand ca o modificare e legata de accesul preotului in spital, sau al pastorului.Ministrul Sanatatii a mai spus ca persoanele decedate de COVID-19 vor fi imbracate, iar sicriul va fi sigilat.
www.ziare.com

Articole similare :
comments powered by Disqus