Stiri de ultima ora

Marcel Ciolacu: Pur şi simplu Comisia a pulverizat PNRR. Cred că le-a sărit pixul din mână la Comisie când au citit aceste gogomănii! |

Marcel Ciolacu: Pur şi simplu Comisia a pulverizat PNRR. Cred că le-a sărit pixul din mână la Comisie când au citit aceste gogomănii! |
Politic
Acasa › Ştiri › Politică › Marcel Ciolacu: Pur şi simplu Comisia a pulverizat PNRR. Cred că le-a sărit pixul din mână la Comisie când au citit aceste gogomănii!

Marcel Ciolacu: Pur şi simplu Comisia a pulverizat PNRR. Cred că le-a sărit pixul din mână la Comisie când au citit aceste gogomănii!

Un articol de: Elena Stanciu - 11 Iun 2021, 09:50

Președintele PSD, Marcel Ciolacu , spune că ”pur şi simplu Comisia a pulverizat PNRR ”, referindu-se la observațiile trimise de Bruxelles cu privire la Planul Național de Redresare și Reziliență depus de România pe 31 mai.

Marcel Ciolacu , despre observațiile făcute de Comisia Europeană la PNRR

”Pur şi simplu Comisia a pulverizat PNRR . Am spus de la început că banii au destinaţie către firmele de consultanţă politică ale lor. Am adus documente cu cine a creat acest PNRR , sunt companii străine (…) Cred că le-a sărit pixul din mână la Comisie când au citit aceste gogomănii! Unde e România educată a lui Iohannis? E făcută praf, o ruşine”, a declarat Marcel Ciolacu , joi seară, la Antena 3.

”E infracţiune, e conflict de interese. Anumite companii au făcut documente ca să beneficieze direct de aceşti bani, cine a mai auzit de asta? Cine din PSD mai rămânea în minister după asta? Era luat cu dubă pe Ştirbei Vodă (sediul DNA – n.r.)”, a mai spus președintele PSD.

Reprezentanții Comisiei Europene au făcut o serie de observații cu privire la Planul Național de Redresare și Reziliență trimis de România.
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus