Stiri de ultima ora

Ludovic Orban, despre schimbarea din functie a ministrului Vlad Voiculescu: "Orice ministru care nu isi face datoria va pleca din Guvern"

Ludovic Orban, despre schimbarea din functie a ministrului Vlad Voiculescu: Orice ministru care nu isi face datoria va pleca din Guvern
Politic
Liderul PNL Ludovic Orban a declarat ca evaluarea ministrilor e facuta de premierul Florin Citu si ca orice si nu atinge obiectivele din programul de guvernare, mai devreme sau mai tarziu, va pleca din Executiv, facand referire la ministrul Sanatatii Vlad Voiculescu ."Cu siguranta activitatea fiecarui ministru este evaluata de premier . Orice ministru care nu isi face datoria si care nu este implicat in atingerea obiectivelor din programul de guvernare si politicile publice ale Guvernului, mai devreme sau mai tarziu, va pleca din Guvern. Este firesc ca evaluarea sa o faca premierul. Daca premierul are vreo solicitare, cu siguranta o discutam", a afirmat Ludovic Orban , intrebat vineri la Petresti, judetul Dambovita daca Vlad Voiculescu ar trebui schimbat de la conducerea portofoliului Sanatatii.Premierul Florin Citu s-a referit vineri dimineata, la eroarea facuta de ministrul Sanatatii Vlad Voiculescu, care a sustinut initial ca nu exista o prevedere care interzice imbracarea pacientilor care au murit de COVID , precizand ca acesta a facut o declaratie, apoi si-a cerut scuze. Seful Executivului a mentionat ca a discutat cu Vlad Voiculescu si o va mai face.

Disputa cu jurnalistii
www.ziare.com

Articole similare :
comments powered by Disqus