Stiri de ultima ora

Lia Olguţa Vasilescu a luat, la Craiova, o decizie ce sigur îl va enerva pe Klaus Iohannis |

Lia Olguţa Vasilescu a luat, la Craiova, o decizie ce sigur îl va enerva pe Klaus Iohannis |
Politic
Primarul Craiovei le-a promis oltenilor că va organiza târgul de Crăciun şi anul acesta, chiar dacă e pandemie. A făcut asta chiar după ce Klaus Iohannis a afirmat că, în contextul pe care-l traversăm, în niciun caz nu se poate sărbători în stradă.

să respecte distanţarea socială.

"Și la Viena se face târg de Crăciun. Cu aceleași restricții precum cele impuse și de noi la Craiova, cu diferența ca nu vom avea mese. Anul acesta nu vom avea, din păcate, caruselul, patinoarul sau orășelul copiilor, ci doar căsuțe cu dulciuri, sucuri, vin fiert, globuri, obiecte de artizanat.

Nu veți găsi mâncare preparată la fața locului, gen grătar sau mici, pentru ca am dorit să evităm ca oamenii să staționeze prea mult în fața chioșcurilor de Crăciun. De asemenea, căsuțele au fost amplasate în cele două mari piețe ale orașului, Mihai Viteazul și Frații Buzești, tocmai pentru a se evita aglomerația.

Rugămintea noastră este să respectați culoarele stabilite pentru plimbare, tocmai pentru a evita să interacționați cu mai multe persoane. Nu uitați că și Parcul Romanescu va fi pregătit de sărbători și merită vizitat! Pe 28 noiembrie se deschide oficial Târgul de Crăciun și dăm drumul la iluminatul de sărbători!
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus