Stiri de ultima ora

Iohannis: Moțiunea împotriva ministrului Cîțu, o golăneală PSD-istă, o atitudine care denotă dispreț / PSD în continuare, în instituțiile importante, are puterea

Iohannis: Moțiunea împotriva ministrului Cîțu, o golăneală PSD-istă, o atitudine care denotă dispreț / PSD în continuare, în instituțiile importante, are puterea
Politic
Moțiunea simplă depusă împotriva ministrului Finanțelor, Florin Cîțu, este o golăneală PSD -istă, a declarat președintele Klaus Iohannis .

„Moțiunea simplă o golăneală a PSD . Nu îndeplinește criteriile din regulamentul Senatului în ce privește modul în care se întocmește o moțiune simplă. Am putut să observăm cu indignare cum fostul ministruial Finanțelor, înconjurat de un grup vesel de senatori PSD , trecând prin spatele celui care dădea un interviu, actualul ministru al Finanțelor, a considerat că trebuie să jignească incalificabil actualul ministr - o dovadă că a fost o golănelă intenționată nu o eroare birocratică.

Cred că e o ieșire incorectă, inadmisibilă. 

Tot ce nu e PSD și nu sevește PSD -iștilor nu e bun și trebuie arătat cu degetul. E o atitudine nedemocratică, de partid nereformat, care arată dispreț pentru chiar instituțiile democratice și pentru români.

PSD în continuare, în instituțiile importante, are puterea. Nu a plecat de la putere, nu vrea să înțeleagă mesajul românilor. Sper că românii văd aceste lucruri și vor da răspunsuri adevate democratice, prin vot, acestui comportament”, a declarat președintele Klaus Iohannis .

Moțiunea împotriva lui Cîțu a trecut, luni, la diferență de un vot.
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus