Stiri de ultima ora

Gabriela Firea, despre lipsa unei dezbateri între candidați înainte de alegerile locale: Nicușor Dan nu și-a dorit o întâlnire cu mine pentru că ar fi avut de pierdut (VIDEO) |

Gabriela Firea, despre lipsa unei dezbateri între candidați înainte de alegerile locale: Nicușor Dan nu și-a dorit o întâlnire cu mine pentru că ar fi avut de pierdut (VIDEO) |
Politic
Fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea , a susținut duminică seară, la mai bine de o lună de la alegerile locale din 27 septembrie, că în timpul campanieie electorale nu a avut loc o dezbatere între ea și principalul său contracandidat, Nicușor Dan, pentru că el nu și-a dorit acest lucru. Într-o intervenție în cadrul emisiunii „Dosar de politician”, Gabriela Firea a catlogat drept „gesturi de imagine” invitațiile la dezbatere pe care i le-a lansat candidatul susținut de forțele de dreapta înainte de scrutinul local.

Gabriela Firea : Nu știu de ce nu s-a organizat un talk show cu candidații sau o dezbatere. Nicușor Dan nu a dorit o întâlnire cu mine

„Nu știu de ce nu s-a organizat un talk show cu candidații sau o dezbatere. Invitațiile care au ajuns la mine conțineau diferite formule: primii patru, primii trei sau primii doi cu analiști. Nu știu care este motivul pentru care nu s-a ajuns totuși la o întâlnire a principalilor conta

rcandiați. (...)

Cu adevărat nu a dorit o întâlnire cu mine. Dacă ar fi dorit, compania de marketing care a colaborat cu el cuprinde persoane care mă cunosc foarte bine, eram într-o relație foarte bună, mă puteau contacta pe mine sau pe colegii mei. Dacă era ceva serios și o dorință de a ne întâlni, ar fi trebuit să fim contactați. Au fost doar gesturi de imagine, de PR. Nu și-a dorit o întâlnire cu mine pentru că ar fi avut de pierdut și se vede în aceste zile cât de pregătit este rezolve problemele în calitate de primar general, ce confuzii majore face, nu stăpânește administrația publică locală și se va vedea și în continuare. (...)

Dacă își dorea o confruntare cu mine, consultanții săi, care era cât pe ce să fie consultanții mei, mă puteau contacta și se organiza acea întâlnire. Eu am avut permanent sentimentul că nu e decât un joc de imagine”, a declarat Gabriela Firea .

Nicușor Dan:  Gabriela Firea  a fugit de la început de această dezbatere

Pe de altă parte, Nicușor Dan a declarat de mai multe ori în timpul campaniei electorale că reprezentanta PSD în cursa pentru Primăria Capitalei a fost cea care a evitat să se confrunte cu el într-o dezbatere.

”Cred că  Gabriela Firea  a fugit de la început de această dezbatere pentru că, de-a lungul precampaniei și campaniei a spus foarte multe minciuni și despre activitatea reală a Primăriei și despre mine și nu a vrut să aibă o dezbatere reală”, a spunea Nicușor Dan pe 22 septembrie, în platoul B1 TV, unde a fost așteptată și Gabriela Firea la o confruntare electorală.

Nicușor Dan, candidat independent sprijint de PNL și USR-PLUS, a câștigat alegerile pentru Primăria Capitalei din 27 septembrie cu 42,81% (282.631 de voturi), învingând-o pe principala sa adversară, primar în funcție, Gabriela Firea (PSD), care a obținut 37,97% (250.690 de voturi).
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus