Stiri de ultima ora

Florin Citu exclude o guvernare cu social-democratii: "Niciodata cu mine la guvernare si la presedintia PNL nu vom avea o guvernare cu PSD"

Florin Citu exclude o guvernare cu social-democratii: Niciodata cu mine la guvernare si la presedintia PNL nu vom avea o guvernare cu PSD
Politic
Premierul Florin Citu a afirmat joi, 10 iunie, la Timisoara, ca, in eventualitatea in care ar fi presedinte PNL , ar fi exclusa o guvernare PSD -PNL. "Am fost un adversar al PSD din primul moment in care am intrat in Parlament", a declarat Citu., daca,, in eventualitatea in care ar fi presedinte PNL, ar putea exista o guvernare PSD-PNL si a raspuns: "Niciodata cu mine la guvernare si la presedintia PNL nu vom avea o guvernare cu PSD. Asta este foarte clar".Citu a precizat ca a fost un adversar al PSD."Am fost un adversar al PSD din primul moment in care am intrat in Parlament, am avut cele mai multe motiuni ale PSD ca ministru de Finante, nu exista pentru mine nicio situati in care vom guverna cu PSD, cat sunt eu premier sau presedinte al PNL", a mai declarat premierul. Ludovic Orban si Florin Citu si-au anuntat candidatura pentru functia de presedinte al PNL.
www.ziare.com

Articole similare :
comments powered by Disqus