Stiri de ultima ora

Explozibilul folosit în crima de la Arad provine din Iugoslavia, a anunțat ministrul Apărării | Romania Libera

Explozibilul folosit în crima de la Arad provine din Iugoslavia, a anunțat ministrul Apărării | Romania Libera
Politic
Explozibilul folosit în crima de la Arad provine din Iugoslavia, a anunțat ministrul Apărării

Explozibilul folosit în atacul de la Arad, unde a fost ucis un om de afaceri, provine din Iugoslavia, a anunțat ministrul Apărării Naționale, Nicolae Ciucă.

Actualizat: 06.06.2021 - 13:38

Explozibilul folosit în atacul de la Arad, unde a fost ucis un om de afaceri, provine din Iugoslavia, a anunțat ministrul Apărării Naționale, generalul în rezervă Nicolae Ciucă.

El a declarat, pe de altă parte, într-o emisiune la postul Antena 3, că Armata Română n-a avut niciodată în dotare un asemenea tip de explozibil și că exclude posibilitatea ca respectivul explozibil, folosind la construirea bombei artizanale, să fi fost sustras dintr-un depozit al Armatei Române. De altfel, după atacul de la Arad, în interiorul MApN s-a făcut o investigație privind situația explozibilului din depozite, a precizat ministrul.

„Ceea ce vă pot confirma este faptul că zonele de conflict, unde nu mai există norme și partea aceasta de haos în toate domeniile, facilitează accesul la astfel de materiale și echipamente", a explicat ministrul Ciucă.

Spațiul fostei Iugoslavii este una dintre aceste zone tensionate, iar județul Arad, unde s-a comis atacul cu bombă, este la frontiera cu Serbia - stat component al fostei Iugoslavii.
RomaniaLibera.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus