Stiri de ultima ora

Eugen Tomac (PMP), despre situația de la Ministerul Justiției: PSD a găsit un vinovat de serviciu, pe Tudorel Toader (VIDEO)

Eugen Tomac (PMP), despre situația de la Ministerul Justiției: PSD a găsit un vinovat de serviciu, pe Tudorel Toader (VIDEO)
Politic
Președintele PMP , Eugen Tomac , a comentat luni, în cadrul emisiunii ”Dosar de politician”, situația de la Ministerul Justiției, precizând că în tot acest caz, ministrul demisionar Tudorel Toader a fost găsit „vinovat de serviciu”.

”Dacă se va merge pe restructurare, e clar că nu mai are altă alternativă Liviu Dragnea, decât să-l împingă la Ministerul Justiției pe domnul Nicolicea, pentru că este, probabil, singurul în care mai are încredere că va face ce îi cere CEx-ul. Cu independenții, cu ăștia care una spun și alta fac nu mai marege pentru PSD”, a spus Eugen Tomac . 

”Liviu Dragnea are nevoie pentru dumnealui de control pe Ministerul Justiției, că cei din PSD așteaptă de doi ani și tot pasează, tot amână. Acum au găsit un vinovat de serviciu, pe Tudorel Toader, care, pe bună dreptate, și-a dat seama că nu poate merge până la capăt, a mers până într-un punct. PSD a intrat într-un blocaj singur, dar ei au ales acest program de guvernare”, a mai precizat liderul PMP . 
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus