Stiri de ultima ora

DOCUMENT Ordonanta de guvern aplicata in Sectorul 1 dupa 16 ani. Clotilde Armand: "Ce au facut predecesorii mei pana acum? Intrebati-i"

DOCUMENT Ordonanta de guvern aplicata in Sectorul 1 dupa 16 ani. Clotilde Armand: Ce au facut predecesorii mei pana acum? Intrebati-i
Politic
dai seama a cautat o decizie care nici macar nu e lege ca sa faca economie de bani si a taiat fondurile de la cinci dintre cele mai importante spitale din tara in plina pandemie,wow,mai popor roman ati votat cu cine trebuia,hahaha,v ati votat calaii,daca baietii astia raman la guvernare 4 ani romania va deveni o colonie privatizata si in mana corporatiilor cu inca 2 milioane de oameni emigrati si restul saraci sau in pragul saraciei,oricum acesti baieti de la USR sunt de toata jena,cum mama drcului tai fonduri de la spitale in plina pandemie ,culmea e ca nici gigi ala ciudat nicusor frigusor plicusor nu doreste sa finanteze spitale,cred ca astia s au inteles intre ei,e de plans in ce hal a ajuns acest popor daca asta facea PSD deja sute de mii de oameni erau pe strazi,cred ca poporul asta a fost hipnotizat prin social media nu inteleg deloc aceasta apatie totala,peste putin timp o sa va fie dor de dancila si dragnea hahaha

Asa e ba toa rashi

"Beushili ceva basamac de pufoaica amestecat cu ierburi si prafuri de ala bunele din Kargazstan" de vorbesti in dodii si debitezi pogoane de ineptii. O hotare a Courtii de Conturi sau al unui tribunal se aplica nu se amana sine die (google sa afli sensul). Dupa mitocanie de marlan esti clar pesedist.

hai sa taiem fondurile la spitale, sa faca toti

acum in plina pandemie sa dam afara copii bolnavi si adultii din spitale ca acum si a amintit fufa asta nebuna de o hotarare care e total discutabila si nu a fost aplicat nici de primarul pnl al sectorului,lasa vrajeala si mai documenteaza te sunt sute de hotarari ai ccr care nu au fost aplicate ca nu se putea pur si simplu,daca nu era acum pandemie problema asta se putea discuta dar nu poti taia in plina pandemie brusc fonduri de la spitale fara sa pui ceva la loc,eu nu sunt psd ist sunt anticapitalist dar intre acest guvern antinational si antipopor si psd as alege clar psd sa fim seriosi

eu zic asa

Decizia Curtii de Conturi a Romaniei spune ca nu s-a respectat LEGEA. Si mai spune ca trebuie respectata. Aici, CCR nu legifereaza, cum gresit ar putea sa inteleaga unii.Atat Legea cat si Decizia CCR pot fi contestate. Prima, la Curtea Constitutionala a Romaniei, cea de-a doua in Instanta. Din cate se pare, niciuna dintre acestea nu au fost contestate, deci sunt obligatorii.Ceea ce n-a facut pana acuma administratia locala este ca nu au aplicat Legea.

Clotilda Gunoi

O politruca incompetenta, nesimtita si de o rara mitocanie. Tzatza Clotilda acum arata ca este si o CIMINALA. Ordura trebuie oprita cat mai repede - dupa ce a umplut sectorul de gunoaie acum a trecut la EXTERMINARE in masa.

mai Gogutza

Clotilde are ca intotdeuna dreptate. Acelea sunt spitale de urgenta si trebuie administrate de municipalitate, nu de Sectorul 1.Pai in spitalele acelea 95% din pacienti NU au nici o legatura cu Sectorul 1. Nu locuiesc in Sector 1, nu platesc taxe aici. Si atunci de ce sa plateasca cetatenii din sector 1 exclusiv pentru acele spitale? Bani sa vina de la municipalitate sau de la Ministerul Sanatatii unde contribuie toti, nu exclusiv de la Sector 1.Ai inteles sau vrei sa iti desenez?

Ha, ha, ha!

De cand iți tot spun să nu mai bei, dar... nu asculți!!!Măi Bou/Bizon, alias MosG1, alias Bo-ULAKE, alias Tont-la-vale, alias... etc. nu se ințelege ce vrei să spui... unde ai măciuca... in c.ur sau in gură...?

Foarte simplu
www.ziare.com

Articole similare :
comments powered by Disqus