Stiri de ultima ora

Diana Sosoaca ii asmute pe simpatizantii ei impotriva lui Florin Citu: Sa-i uram "La multi ani in pandemia din capul lui!" VIDEO

Diana Sosoaca ii asmute pe simpatizantii ei impotriva lui Florin Citu: Sa-i uram La multi ani in pandemia din capul lui! VIDEO
Politic
"Stati, va rog frumos" si cantati-i domnului Citu "Multi ani traiasca!". Azi e ziua domnului premier. Oare nu ar fi frumos sa iasa tot Bucurestiul in Piata Victoriei si sa-i cante "Multi ani traiasca!"?Ce cautati sa va plimbati pe strazi dintr-o parte in alta? Cata lume isi permite sa reziste? Ganditi-va cati oameni in varsta, cati oameni cu copii, cate femei obosite, cati oameni obositi de la munca si voi sa va apucati sa alergati cate 16 kilometri in jurul Bucurestiului.Mitingul insemna sa stai acolo in fata institutiei inspre care tu indreptai solicitarile tale! Nu va mai dispersati! Stati in acelasi loc si daca vedeti oameni care va instiga la violente, va spun sa plecati nu stiu cati kilometri dintr-o parte in alta, refuzati acest lucru.

De cele mai multe ori, plimbatul acesta pierde pe drum o mare parte dintre manifestantii care nu pot rezista acestui maraton.Asa ca sa-i uram domnului Citu "La multi ani in...masca", "La multi ani in pandemia din capul lui", "La multi ani intr-o alta Romania decat a noastra", "La multi ani acolo unde merita sa fie", poate va invata vreodata sa respecte poporul roman", le-a mai transmis Diana Sosoaca.Senatoarea a mai spus ca va face proteste pana cand politicienii vor renunta la restrictii.

Sosoaca: "Daca va e frica de amenda, va rog fumos duceti-va acasa!. Eu am luat 7.500 de lei si voi contesta in instanta"
www.ziare.com

Articole similare :
comments powered by Disqus