Stiri de ultima ora

Dancila considera ca aduce un plus pentru PSD la alegerile parlamentare: "Dragnea a vorbit cu liderii PSD din Teleorman pentru a nu ma regasi pe liste"

Dancila considera ca aduce un plus pentru PSD la alegerile parlamentare: Dragnea a vorbit cu liderii PSD din Teleorman pentru a nu ma regasi pe liste
Politic
Fostul premier Viorica Dancila a declarat, intrebata marti daca este adevarat ca nu va acea un loc eligibil pe lista PSD la alegerile parlamentare, ca din punctul ei de vedere ar aduce un plus daca ar fi pe lista partidului la scrutinul din 6 decembrie pentru ca are experienta guvernamentala si are rezultate bune, cum ar fi cresterea economica, a fost lider al formatiunii si a reusit sa formeze o echipa.Dancila a adaugat ca Liviu Dragnea , aflat in inchisoare, a discutat cu lideri din Teleorman astfel incat ea sa nu se regaseasca pe listele PSD. "Tocmai prezenta mea pe liste va arata ca Liviu Dragnea nu mai are nicio influenta in partid", a mai precizat fostul sef al Guvernului."Sunt multe zvonuri care au aparut in ultma perioada, care vor sa dezbine PSD sau sa isi concentreze energia pentru a combate aceste zvonuri si a nu se concentra in castigarea alegerilor parlamentare. Consider ca aduc un plus pe listele PSD din trei puncte de vedere: mai intai pentru faptul ca in opinia publica au fost aduse doua lucruri in ultimii ani si ma refer la acuzatiile de coruptie si subminare a legilor justitiei. Personal nu am nicio legatura cu acestea, deci nu vad niciun motiv sa nu ma puna pe liste. Cat am fost presedintele PSD am adus oameni inapoi, am format o echipa. Daca se apreciaza rezultatele guvernarii 2018-2019 atunci trebuie sa fiu pe lista.A fost o crestere economica considerabila. Consider ca Mihai Tudose , Sorin Grindeanu , Viorica Dancila au fost premieri si au adus un plus pentru romani", a afirmat Viorica Dancila marti la Digi 24, intrebata daca e adevarat ca nu se va regasi pe un loc eligibil pe listele PSD.Chestionata despre faptul ca a afirmat ca nu va avea un loc pe lista pentru ca Liviu Dragnea, aflat in inchisoare, nu o doreste printre candidati, Viorica Dancila a raspuns: "Nu, am spus ca inca mai are influenta Liviu Dragnea in Teleorman ca a vorbit cu unii lideri judeteni pentru a nu ma regasi pe liste"."Astept decizia PSD, iar daca conducerea PSD va decide ca trebuie sa candidez la alt judet, eu voi face acest pas. Avem neovie de unitate, de o echipa pentru a obtine un scor cat mai bun la parlamentare. Stiu ca au fost discutii pentru sustinerea lui Carmen Dan la parlamentare si Viorica Dancila sa nu se regaseasca pe liste, Viorica Dancila care s-a opus ordonantelor pe justitie si care nu a dat amnistia si gratierea. Cred ca in modul in care am gestionat guvernarea nu mi se pot aduce reprosuri", a completat Dancila.Intrebata daca a mai discutat cu Marcel Ciolacu si in ce relatii se afla cu presedintele PSD, Viorica Dancila a replicat: "Bineinteles ca discutiile nu au fost frecvente".
www.ziare.com

Articole similare :
comments powered by Disqus