Stiri de ultima ora

CORONAVIRUS | Ce spune Ludovic Orban despre posibilitatea amânării alegerilor locale | B1.ro

CORONAVIRUS | Ce spune Ludovic Orban despre posibilitatea amânării alegerilor locale | B1.ro
Politic
Premierul Ludovic Orban a declarat duminică seară că, în funcție de evoluția situației legate de răspândirea noului coronavirus, se va lua o decizie în legătură cu posibilitate amânării alegerilor locale.

„Față de data inițială pe care o consideram potrivită, 14 iunie, la consultarea cu partidele am convenit de principiu asupra datei de 28 iunie, urmând să vedem evoluțiile și să luăm o altă decizie, tot cu consultarea partidelor, dacă amânăm sau nu. Deocamdată e prematur să avem discuții. În funcție de răspândirea virusului, vom lua deciziile potrivite”, a declarat Ludovic Orban .

La ora transmiterii acestei știri, în țara noastră sunt confirmate 139 de cazuri de contaminare, iar nouă dintre pacienți s-au vindecat și au fost externați.

Duminică au fost confirmate 16 noi cazuri. Este vorba despre patru pacienți în București, patru în Arad, trei în Brașov, doi în Brăila și câte unul în Constanța, Teleorman și Iași. Pacienții au vârste cuprinse între 5 și 71 de ani.

”Toate persoanele nou confirmate pozitiv la COVID-19 sunt fie contacți ale unor cazuri pozitive, fie persoane aflate în carantină. (...) Persoanele infectate cu COVID-19 (coronavirus) sunt internate în spitale din București, Iași, Cluj-Napoca, Timișoara, Craiova și Constanța și se află sub supraveghere medicală permanentă. Starea de sănătate generală a pacienților este bună, cu excepția bărbatului internat la spitalul Victor Babeș, care a prezentat complicații, dar a cărui stare este ameliorată”, se arată într-un comunicat de presă al Grupului de Comunicare Strategică.
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus