Stiri de ultima ora

Consultari la Cotroceni: "Strada" este mult, mult mai desteapta decat i se da credit

Consultari la Cotroceni: Strada este mult, mult mai desteapta decat i se da credit
Politic
- in primul rand mie mi se pare ca fomistii de la pnl au propus pe balbaici ca PM cum il cheama ca imi scapa - deci cineva a propus pm. cei mai mari fomisti.

apoi - doar pnl - nu majoritatea - vrea alegeri anticipate. srada nu cred ca vrea. din tot ce am citit am inteles ca avem nevoie de timp sa decantam toate aceste idei pana la alegeri si sa cream si sa dezbatem proiecte. este nevoie de timp. un an este la fix.

- a spus ca in discutiile de guvern se va tine cont de sugestiile strazii. deci guvernul va pleca cu niste targeturi clare. ceea ce este exceptional. daca se va realiza. este o victorie incredibila.

insa nu am realizat-o inca. este doar promisa!!! atentie mare aici.

- despre discursul in sine am crezut ca lesin de 2 ori de somn si cad de pe scaun dar am reusit sa il urmaresc. defapt am pierdut firul de 2-3 ori.

- consider ca trebuie sa ne organizam in continuare - sa cream liste de prioritati si reforme si sa luptam pentru a le impune pentru ca din ce am vazut la ei treaba e molicica.

- per total - e bine... se putea mult mai bine. dar nu e nici rau. adica ma bucur ca exista comunicare. si chiar cu partidele se pare si sa speram ca va fi.
www.ziare.com

Articole similare :
comments powered by Disqus