Stiri de ultima ora

Clotilde Armand sustine ca nu exista o hotarare definitiva privind executarea primariei. "Santajul Romprest nu a functionat sub amenintarea starii de alerta"

Clotilde Armand sustine ca nu exista o hotarare definitiva privind executarea primariei. Santajul Romprest nu a functionat sub amenintarea starii de alerta
Politic
Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand , a anuntat joi, 10 iunie, ca nu exista o hotarare definitiva privind executarea institutiei pe care o conduce de catre firma de salubritate Romprest si a anuntat ca "santajul" acestei companii nu a mai functionat datorita amenintarii cu introducerea starii de alerta."Despre Criza Deseurilor din Sectorul 1(pentru cei care n-ati aflat sau pentru cei care au citit diverse stiri false despre subiect)1. Starea de alertaSub amenintarea declararii starii de alerta, santajul Romprest nu a mai functionat. Compania a fost obligata sa ridice gunoiul. Asa a disparut starea de alerta si din aceasta cauza prefectul si autoritatile n-au mai declarat stare de alera. Ce dovada de santaj mai evidenta putem sa avem din partea companiei de salubritate la un asemenea gest?!2. Solutia Primariei este pusa in aplicarePrimaria Sectorului 1 a gasit solutia pentru deblocarea situatiei privind deseurile. Usile sortatorilor de deseuri se vor deschide pentru gunoaiele din Sectorul 1. Specialistii Primariei Sectorului 1, ai Prefecturii Municipiului Bucuresti si ai firmelor care sorteaza deseurile au gasit solutia pentru deblocarea crizei: plata directa de catre Primaria Sectorului 1 a facturilor catre firmele care sorteaza gunoiul, fara sa mai fie nevoie de acordul Romprest. Astfel vom scapa de santaj si de gunoiul neridicat pe strazile din Sector. Am propus acesta solutie inca de la sfarsitul lunii mai insa compania a refuzat sistematic. De ce? Ca sa ne santajeze cu gunoi aruncat pe strazi si sa nu-l ridice.3.
www.ziare.com

Articole similare :
comments powered by Disqus