Stiri de ultima ora

Ciucu: "Carantina in Bucuresti inca nu este necesara. Cu impunerea unor masuri special pentru noaptea de Paste, se pot tine slujbele"

Ciucu: Carantina in Bucuresti inca nu este necesara. Cu impunerea unor masuri special pentru noaptea de Paste, se pot tine slujbele
Politic
Primarul Sectorului 6 Ciprian Ciucu a afirmat ca inca nu este necesara carantina in Bucuresti, iar populatia trebuie sa respectele regulile de protectie sanitara pentru a nu ajunge la o astfel de masura, carantina fiind destul de costisitoare pentru oras. El a adaugat ca pot fi tinute slujbele de Paste, atatat timp cat exista o buna informare a populatiei si cu impunerea unor masuri speciale pentru noaptea de Inviere." in acest moment, tocmai ca sa nu fie necesara o carantina in Bucuresti. In acest moment, inca nu este necesara si depinde si de noi, dar si intr-o foarte mare masura depinde si de populatie sa respecte regulile, pentru a nu ajunge la carantina, carantina fiind destul de costisitoare pentru oras", a declarat Ciprian Ciucu, marti la RFI.Edilul a adaugat ca sunt necesare masuri suplimentare pentru ca Bucurestiul sa nu ajunga la carantina."Sunt mai multe masuri pe care le-am discutat ieri cu premierul si cu primarii din Bucuresti. Vor fi mult mai atent monitorizate centrele comerciale si ne gandim la introducerea unei masuri suplimentare, inclusiv pentru centrele comerciale, astfel incat numarul de oameni care au efectiv acces intr-un centru comercial sau intr-un magazin in acelasi timp sa fie limitat, iar cozile care se vor crea pe de o parte vor descuraja oamenii sa vina in centrele comerciale in numar foarte mare, iar pe de alta parte, vor trebui bine gestionate de catre Politia Locala, astfel incat sa se respecte masurile de distantare fizica. Sunt si alte tipuri de masuri . Trebuie sa mutam, cel putin pe institutiile publice, cat de mult putem activitatea in online si noi am discutat foarte mult de acest aspect la Primaria Sectorului 6 si nu numai ca am discutat, dar si facem acest lucru si de asemenea trebuie sa introducem mult mai serios telemunca", a completat Ciucu.El a mai spus ca pot ramane deschise de Paste bisericile, insa cu anumite conditii.
www.ziare.com

Articole similare :
comments powered by Disqus