Stiri de ultima ora

Ce scor va avea PSD la alegerile locale. Marcel Ciolacu şi-a făcut calculele

Ce scor va avea PSD la alegerile locale. Marcel Ciolacu şi-a făcut calculele
Politic
Marcel Ciolacu şi-a făcut calculele pentru alegerile locale. Acesta spune că PSD va avea cel mai mare număr de aleşi din România, iar Gabriela Firea va fi realeasă în funcţia de primar al Capitalei. 

"PSD va rămâne cel mai mare partid din ţară. Scorul PSD va fi cu 3 în faţă şi va avea cel mai mare număr de aleşi din România. Această campanie condusă de preşedintele Iohannis nu a avut efectul pe care şi l-a dorit", a spus Marcel Ciolacu la Antena 3.

Liderul PSD este sigur că Gabriela Firea va fi realeasă în funcţia de primar general al Capitalei, iar scorul politic al PSD în Bucureşti va fi peste 30%.

Marcel Ciolacu spune despre alegerile din 27 septembrie că sunt nişte alegeri atipice, iar politica nu este „un apetit la români" în acest moment.

"Este un decalaj în ceea ce privește agenda politicienilor și a cetățenilor. Prioritățile și îngrijorările românilor sunt cu totul și cu totul altele, sunt legate de școli, de pandemie, de criza economică și de șomajul alarmant. Eu am mers în interiorul organizaților PSD, și la Timiș și la Hunedoara, și la Caraș, și la Gorj, candidații sunt determinați. Anumite zone au niște realizări administrative impresionante. Nu este un apetit la români în acest moment politica propriu-zisă. Este o campanie atipică categoric dar este o campanie pentru locale, întodeauna a fost axată pe candidați, nu neapărat pe partide", a mai precizat Marcel Ciolacu.
www.rtv.net

Articole similare :
comments powered by Disqus