Stiri de ultima ora

Brașov: PSD a câștigat 17 primării în județ

Brașov: PSD a câștigat 17 primării în județ
Politic
Este vorba de localitățile Zărnești, Săcele, Rupea, Ghimbav, Bran, Poiana Mărului, Sâmbăta de Sus, Vama Buzăului, Hârseni, Holbav, Hoghiz, Hălchiu, Lisa, Mândra, Ungra, Augustin, Crizbav.

Social-democrații au câștigat primăriile din Săcele, Rupea, Lisa, Bran și Poiana Mărului, care până acum erau deținute de alte formațiuni politice.

"Au fost depuse unele contestații, au fost incidente, dar în general ziua alegerilor s-a desfășurat în condiții normale, lucrurile au fost în general civilizate, cu mici excepții care fac parte din vâltoarea luptei pe ultima sută de metri. Sigur, s-au depășit anumite limite, unii forțează limita ducând-o într-o zonă de penal, legea este foarte dură și probabil vor fi trase învățăminte pe viitor dacă se va păstra această lege peste patru ani", precizează în comunicatul de presă președintele organizației județene Brașov, Mihai Mohaci.

PSD va avea în Consiliul județean 11 consilieri, față de șase cât a avut în mandatul trecut, și opt consilieri locali la Brașov, cu doi mai mult față de mandatul precedent.

"Am câștigat la Săcele și la Rupea. Sunt doi candidați buni care și-au dorit foarte mult să muncească. Am fost alături de ei, ne-am dorit și noi foarte mult să recâștigăm primăria municipiului Săcele, o primărie pe care PSD a condus-o în mandatul 2000-2004. Acum se vor depune eforturi și mai mari pentru ca programele și proiectele propuse cetățenilor în localități să fie respectate", se mai arată în comunicatul de presă.
www.agerpres.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus