Stiri de ultima ora

Baronul PSD de Vrancea, Marian Oprișan, dat dispărut de la începutul epidemiei de COVID-19 | B1.ro

Baronul PSD de Vrancea, Marian Oprișan, dat dispărut de la începutul epidemiei de COVID-19 | B1.ro
Politic
Acasa › Ştiri › Politică › Baronul PSD de Vrancea, Marian Oprișan, s-a ascuns de COVID-19: Nimeni nu l-a mai văzut de aproape o lună, de la începutul epidemiei de coronavirus

Baronul PSD de Vrancea, Marian Oprișan, s-a ascuns de COVID-19: Nimeni nu l-a mai văzut de aproape o lună, de la începutul epidemiei de coronavirus

Un articol de: Traian Avarvarei - 31 Mar 2020, 18:08

Președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, este de negăsit de la instalarea pandemiei de coronavirus și în România. Jurnaliștii locali scriu că faimosul baron PSD nu a mai putut fi contactat de aproximativ o lună de zile. Este ceva neobișnuit în contextul în care Oprișan nu rata nicio ocazie de a ieși la rampă cu acuzații la adresa adversarilor.

Șef al județului din 1992, Oprișan nu a uitat însă că este an electoral și cum nu vrea sub nicio formă să rateze un nou mandat, campania ‘merge ca pe roate’. Potrivit Realitatea de Vrancea, din ascunzătoare sa, din când în când, Marian Oprișan transmite câte un gând locuitorilor județului prin intermediul ziarului său local. Ultima dată, acesta a transmis că va aloca 11 milioane de lei pentru diminuarea epidemiei de COVID-19 în Vrancea.

‘Cu acești bani vom plăti materialele și echipamentele contractate deja de Spitalul Județean, dar vom achiziționa și alte aparate și materiale de protecție necesare” a declarat Oprișan în ziarul de casă.
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus