Stiri de ultima ora

Astrid Fodor nu mai este primar al Sibiului: Prefectul Adela Muntean a semnat ordinul de încetare a mandatului

Astrid Fodor nu mai este primar al Sibiului: Prefectul Adela Muntean a semnat ordinul de încetare a mandatului
Politic
Astrid Fodor , edilul Sibiu lui, s-a aflat în stare de incompatibilitate pe vremea când era viceprimar al aceluiași oraș, astfel că prefectul Adela Muntean a anunțat că a luat act de această stare de fapt și a semnat ordinul de încetare a mandatului de primar.

A PRINS-O ÎN FAPT ! „Acest ordin este semnat. Este un act administrativ (...) prin care eu am luat act de o situație juridică existentă. Am luat act de starea de incompatibilitate, fiind decizia definitivă a ÎCCJ, motiv pentru care acest ordin poate fi contestat. Eu, ca prefect, nu am făcut decât să-mi îndeplinesc obligația legală de a emite ordinul prin care am constatat încetarea mandatului dnei primar”, a spus Muntean, potrivit stiripesurse.ro.

SUPER ECLIPSA! FENOMENUL APOCALIPTIC ANUNȚAT DE APOSTOLI! URGIA LOVEȘTE PESTE CÂTEVA ZILE (IMAGINI DE INFARCT) Așadar, Înalta Curte de Casație și Justiție a decis că Agenția Națională de Integritate are dreptate atunci când afirmă că Astrid Fodor s-a aflat în stare de incompatibilitate, în perioada 2012-2014, pe când era viceprimar al Sibiu lui și, totodată, membru în consiliul de administrație al Colegiului național „Samuel von Brukenthal”, precum și în cel al Grădiniței nr. 37, potrivit turnulsfatului.ro.

Astrid Fodor a fost viceprimar al orașului Sibiu , între anii 2008 și 2014. Odată cu plecarea lui Klaus Iohannis la Cotroceni din finalul anului 2014, Astrid Fodor a preluat funcția de primar interimar al Sibiu lui, pentru ca în 2016 să fie aleasă de electorat pentru un mandat plin.
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus