Stiri de ultima ora

Asasinatul cu maşină de la Arad este un mesaj subliminal pentru Diana Şoşoacă? Avocata: "Mesajele sunt: o să te omor şi pe tine, şi pe copiii tăi" |

Asasinatul cu maşină de la Arad este un mesaj subliminal pentru Diana Şoşoacă? Avocata: Mesajele sunt: o să te omor şi pe tine, şi pe copiii tăi |
Politic
Acasa › Ştiri › Politică › Asasinatul cu maşină de la Arad este un mesaj subliminal pentru Diana Şoşoacă? Avocata: "Mesajele sunt: o să te omor şi pe tine, şi pe copiii tăi"

Asasinatul cu maşină de la Arad este un mesaj subliminal pentru Diana Şoşoacă? Avocata: "Mesajele sunt: o să te omor şi pe tine, şi pe copiii tăi"

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 07 Iun 2021, 15:55

Diana Şoşoacă se simte ameninţată cu moartea. Avoacat a mers chiar mai departe şi a făcut o paralelă între cazul omului de afaceri omorât în explozia de la Arad şi situaţia ei.

, precizând că în ultimul an a trecut de câteva ori pe lângă moarte.

Şoşoacă spune că a trecut pe lângă moarte

Avocata susţine că a trecut pe lângă moarte , în ultimul timp. „Mesajele sunt: voi vei şi îţi voi tăia şi ţie şi soţului tău gâtul. O să te omor şi pe tine, şi pe copiii tăi. Ca şi avocat, am întâlnit cazuri ale unor sceleraţi care şi-au pus în practică ameninţările. Am înteţeles că au existat emisiuni la tv în care s-a făcut o paralelă cu cazul asasinatului de la Arad şi s-a atras atenţia că este un avertisment şi pentru mie.

Am trecut pe lângă moarte de câteva ori în ultimul an. Poate doar Dumnezeu a fost cel care m-a scăpat. Mi s-a intrat în casă”, a spus Diana Şoşoacă la emisiunea lui Mădălin Ionescu.

Şoşoacă, fan Titus Corlăţean şi Lucian Romaşcanu

Senatoarea a nominalizat oamenii din PSD pe care-i admiră. „Nu doresc nimănui să intre în Parlamentul României acum. Plecaţi dezamăgit. Îmi este dor de instanţe şi de acele pledoarii în contradictoriu cu intelectuali care ştiu ce să vorbească şi să expună. În Parlament sunt doar câţiva. Îi admir pe domnul Titus Corlăţean, domnul Romaşcanu. Sunt oameni care iau atitudine. De la liberali e o singură persoană", a mai zis Şoşoacă.  
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus