Stiri de ultima ora

Alexandru Nazare a intrat in vizorul DNA

Alexandru Nazare a intrat in vizorul DNA
Politic
Procurorii au ridicat, marti, dosarul de candidatura al lui Nazare de la Biroul Electoral al Sectorului 1 pentru a verifica semnaturile.

"Ofiteri din cadrul politiei judiciare a DNA au fost ieri aici si au ridicat dosarul de candidatura al candidatului PNL, Alexandru Nazare. Am predat tot ceea ce ni s-a solicitat", a declarat pentru Stiri pe surse procurorul Alexandru Stoian, presedintele Biroului Electoral al Sectorului 1.

Astfel, procurorii DNA au ridicat de la Biroul Electoral al Sectorului 1 dosarul de candidatura in original, care cuprinde declaratiile de candidatura si listele se semnaturi care sustin candidatura lui Nazare.

Alexandru Nazare, absolvent de stiinte politice, SNSPA, face parte din PNL si este fost ministru al Transporturilor din Guvernul condus de Mihai Razvan Ungureanu . Acesta se afla la primul mandat de deputat, fiind ales in 2012 pe listele PDL .

Pentru Primaria Sectorului 1, Nazare se lupta cu Daniel Tudorache ( PSD ), Eugen Tomac (PMP), Laura Chiriac (ALDE), Gheorghe Padure (independent), Clotilde-Marie-Brigitte Armand (Uniunea Salvati Bucurstiul), Andrei-Laurentiu Piticas (PRU), Carmen-Dorina Petrosel (Partidul Socialist Roman), Ionut-Aurelian Chermenschi ( PER ) si Maria Chirtoaca (PDS).
www.ziare.com

Articole similare :
comments powered by Disqus